3 Waardevolle video’s

 Als je website een hoofdpijn dossier voor je is en niet leidt tot leads en klanten, dan geven deze 3 video's je waardevolle inzichten!

Video 1 - Wat is de belangrijkste pagina van je website?
Video 2 - Wat komt je sitebezoeker eigenlijk doen?
Video 3 -Weet je bezoeker wel wát 'ie moet doen?

20 August 2017
Nederlands
FREE

Masterclass Online Power DGA – 3 modules

De Masterclas is een waardevolle e-learningcursus is een DIY (Do It Yourself) Masterclass voor DGA's en Marketing & Salesteams die tobben met hun website: Er geen komen geen leads en klanten uit de website.

Maak nu een account en je hebt volledig toegang tot de eerste 3 modules. Hier kun je direct je voordeel mee doen! We geven je graag dit...

12 November 2017
Nederlands
FREE

Je Beste Verkoper Zit Niets Te Doen: Je Website!

Verbeter het rendement van je website vandaag nog!
Deze To-The-Point, waardevolle online training, bestaande uit 7 video's met een lengte tussen de 2 en 6 minuten. Lekker compact. Ook zeer geschikt voor Sales Managers, Accountmanagers en natuurlijk (Internet) Marketeers. Dus vooral ook voor niet technici goed te begrijpen en direct toepasbaar.

6 November 2016
Nederlands
FREE

Masterclass Online Power DGA

Deze waardevolle e-learningcursus is een DIY (Do It Yourself) Masterclass voor DGA's en Marketing & Salesteams die tobben met hun website: Er geen komen geen leads en klanten uit de website.

Deze Masterclass is de online versie van workshops die tussen de 4 en 10-duizend euro kosten, wanneer deze in-house worden uitgevoerd.

De belangrijkste...

12 November 2017
Nederlands
€ 1.799,00