Verbeter Je Website
Tekst

Je Beste Verkoper Zit Niets Te Doen: Je Website!

2 Hoofdstukken 8 Lessen Intermediate

Over deze training

Wil je het maximale uit de workshop halen? Download dan het werkboek. Gewoon erg handig om ideeën en gedachten direct op te schrijven. Maar er zijn ook een aantal oefeningen die wat ons betreft noodzakelijk zijn om content goed te laten aansluiten bij waar je doelgroep behoefte aan heeft.

Veel succes!

Wat doe je met een slechte verkoper?

[Lengte van de video is 5:43]

Download het werkboek

Download het werkboek  hier

Trainingsopbouw

LOG IN VOOR TOEGANG

Algemeen 2 Lessen

Introductie

In enkele korte video's en eenvoudige acties, kun je al verbeteringen maken en misschien wel het verschil maken in jouw branche!

Wat Ga Je Leren?

 'Zit Jouw Beste Verkoper niets te doen?' is een van de waardevolste gratis trainingen die je tegenkomt! Je leert op een andere manier kijken naar je website. Je gaat leren hoe je van je website je beste verkoper kunt maken!

Maak je account en ga ermee aan de slag. Ga je je site 'opleiden' als verkoper? Dan zul je resultaat gaan merken.

Veel succes

LOG IN VOOR TOEGANG

Aan de slag 6 Lessen

Maak een profiel van je ideale klant

Wie wil je ontmoeten op je site of specifieke pagina? Dat is een mens van vlees en bloed. Richt je je op bedrijven, dan is het iemand met een bepaalde functie en informatiebehoefte en voor particulieren geldt ook dat ze ergens naar op zoek zijn. Wie is het? We moeten hiervoor persona's ontwikkelen...

Welk probleem los je op

Hoe kun je je klant helpen kiezen? En natuurlijk: als hij of zij in de gaten heeft dat jij hun probleem daadwerkelijk kent en begrijpt, dan ontstaat er ook vertrouwen bij hun dat jij wellicht de oplossing hebt of serieus kan helpen!

Versterk je expertpositie

Zet je kennis en ervaring in. Laat je bezoeker maar vaststellen dat je expert bent, door de kennis die je deelt en de informatie die je weggeeft.

Voordenken

Het wordt makkelijker voor jou te kiezen als je een expert bent en kennis deelt. Je potentiële klant heeft een probleem. Hij/zij heeft nu het gevoel dat je 'm kunt helpen. Help 'm nu voor jou kiezen...

Content

Is 'Less is More' waar?

Promotie

Je hebt bezoekers nodig. Dus je moet of beter gevonden worden in Google of ervoor zorgen dat je bezoekers naar je website of webpagina leidt...

Pen